Pozivamo vas na zabavan, vrckast i izazovan "Modern Vintage Collection 2016" seminar kojeg će voditi svjetski kreativni genijalac Patrick Cameron 7. svibnja u 19 sati u Hypo Centru, dvorana Kornati. "Modern Vintage Collection 2016" seminar je namijenjen svima koji vole bogatstvo i eleganciju vintage razdoblja. Nastup najtraženijeg frizerskog maestra pratit će i modna vintage kolekcija koja će ovaj regionalni događaj učiniti jedinstvenim spektaklom! Gledajte i učite od frizerskog maestra na "Modern Vintage Collection 2016" seminaru, a upoznajte ga na after partyju u baru HY Plaza u Hypo Centru. Ulaznice kupite putem Entrio sustava i na njihovim prodajnim mjestima. Cijena ulaznice je 1.000 kuna, a paket od tri ulaznice je 2.500 kuna.

 

 

 

 

  

 

 
 

Slovenija - Območna obrtno-podjetniška zbornica Krško predstavila je projekt frizerima i uzvanicima 10.06.2015. Program obrazovanja za frizere predstavio je ravnatelj i nastavnici, a učenici Škole za frizere iz Sevnice predstavili su se svojim radovima.

 
  

 

 
 

Zagreb - Obrtnička komora Zagreb (Ceh frizera i kozmetičara) i Območna obrtno-podjetniška zbornica Krško bili su domaćini posljednjeg sastanka partnera u projektu BOBS „Building Opportunities in Beauty Sector- BOBS“. Potrebno je da se sektor ljepote pripremi za nadolazeće socio-demografske promjene kako bi odgovorili potrebama tržišta, kvalitetno obrazovali radnu snagu te svoje usluge usmjerili prema zahtjevima klijenata, a uz to sebi i svojim radnicima smanjili rizike rada i profesionalne bolesti na najmanju moguću mjeru.

 
 

 

Malta - Na Malti je održan 5. sastanak partnera od 27.02.-04.03.2015. godine. Domaćin je bila organizacija Hair and Beauty Federation Malta. Obrtničku komoru Zagreb predstavljale su Spomenka Krebsz, predsjednica i Hata Novalija, član Ceha frizera i kozmetičara OKZ te Darija Čukelj, koordinator projekta.

 
 

 

 

***NOVO U PONUDI***

 

 

- BOTOX TRETMANI KOSE

- UMETCI, REPOVI OD PRIRODNE I SINTETIČKE KOSE više...

- NOVOSTI ZA MLADENKE više... 

 

 

 

 

Hrvatski Top model

 

Klik na sliku za ulazak u galeriju

 


 

 

SALON MONDIAL COIFFURE BEAUTE

 

Pariz, 6.-9.11.2010.

 

 

Hrvatska traži zvijezdu

 

Klik na sliku za ulazak u galeriju